Memleket Partisi’nde “köpek” krizi: Sizden korkan sizin gibi alçak olsun!

Memleket Partisi’nde “köpek” krizi: Sizden korkan sizin gibi alçak olsun!

Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nde “sokak köpeği” krizi patlak verdi. Memleket Partili Enes Faruk Nom, sokak köpekleri eylemine destek veren partisini eleştirince, hedefe kondu. Nom'un cevabı sert oldu: “Sizden korkan sizin gibi alçak olsun!”

Eski CHP’li ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’nde “sokak köpeği” krizi patlak verdi. Memleket Partisi Milletvekili Adayı Avukat Enes Faruk Nom, “sokak hayvanlarının hakları için düzenlenen eyleme” destek veren partisi İstanbul İl Teşkilatını eleştirince adeta aforoz edildi. Nom, kendisini eleştirenlere hodri meydan dedi: “Sizden korkan sizin gibi alçak olsun!”

PARTİSİ KÖPEK EYLEMİNE DESTEK VERMİŞTİ

Bir grup sözde hayvan hakları savunucusu, hem de İsrail’in kadın çocuk demeden Filistinlileri katlettiği şu günlerde sokak köpekleri için Pazar günü İstanbul’da biraraya gelmişti. Büyük Türkiye Buluşması adı altında yapılan eyleme Memleket Partisi İstanbul İl Başkanlığı da destek açıklamasında bulunmuştu.

enes-faruk-nom.jpg

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Memleket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Avukat Enes Faruk Nom, partisinin bu tavrına tepki göstererek, “Anlaşılan İstanbul örgütünün, halkın gerçek gündemiyle ilgisi yok! Başıboş köpek sorunu, bu ülkenin çocuklarının hayatını en çok tehdit eden meselelerden biri. Hangi medeni ülkede var 20 milyon başıboş köpek? Türk Halkına güvenli sokakları layık görmeyen anlayışı reddediyorum” diye yazmıştı.

MEMLEKETLİLER VE HAYVANSEVERLER HEDEF GÖSTERDİ

Enes Faruk Nom, bu sağduyulu açıklaması üzerine partisi ve sözde hayvanseverler tarafından hedef gösterilmeye başlandı. Özellikle sosyal medyada aleyhine yayınlar, paylaşımlar yapılması üzerine Nom, sert bir cevap verdi. Nom hayvansever, patisever ve benzeri dernekler adı altında mama lobilerinin tetikçiliğini yapan çete üyelerinin hakkında iftira kampanyası başlattığını duyduğunu belirterek “Sizden korkan sizin gibi alçak olsun!” dedi.

nom-aciklama.jpg

SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ ALÇAK OLSUN

Nom’un twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“ZORUNLU AÇIKLAMA

Hayvansever, patisever vb. dernekler adı altında mama lobilerinin tetikçiliğini yapan çete üyelerinin hakkımda iftira kampanyası başlattığını duydum. Gruplarda denk gelen -şahsen tanımadığım- bir arkadaş sağ olsun, bilgi verdi. Organize iftiralar hazırlıyorlarmış. Tehditleriniz vız gelir tırıs gider! Bu benim için siyaset üstü bir konudur ve bedeli ne olursa olsun Türk Milletinin evlatları için güvenli sokakları savunmaya devam edeceğim!

Sizden korkan sizin gibi alçak olsun! Ama siz korkun; benden değil hukuk devletinden. Çünkü bu saldırılarınıza devam ederseniz sonunuz Erkin şarlatanı gibi kodes olacak, haberiniz olsun! Hukuk devleti sizden hesap soracak. Kirli bağlantılarınız ve millet düşmanlığınızın esas sebepleri teşhir olacak! Ne yaparsanız yapın; bu ülke, çocuklarına sahip çıkacak!”

Ferit Atmaca / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum