Memur, sekterer ve hizmetli alınacak: Son başvuru 15 Mart’ta!

Memur, sekterer ve hizmetli alınacak: Son başvuru 15 Mart’ta!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, açıkta bulunan kadrolarına hizmetli alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve herhangi bir suçtan yargılanmayan herkes başvurabilecek.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, açıkta bulunan kadrolarına hizmetli alımı yapacağını duyurdu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve herhangi bir suçtan yargılanmayan herkesin, belirtilen pozisyonların gereksinimlerini karşıladığı takdirde göreve başlayabileceği belirtildi.

1-005.jpg

KPSS’YE GİRMEK YETERLİ

SEDDK'nın yaptığı açıklamada başvurulacak kadrolar arasında hizmetli, memur ve sekreter alımının bulunduğu ifade edildi. Adaylar arasında kamu haklarından mahrum olmayan ve askerlikle ilgili bir yükümlülüğü olmayanların KPSS puan türü üzerinden değerlendirileceği vurgulandı.

Başvuru yapacak adaylardan ilan edilen pozisyonun istediği özel şartları karşılamaları beklenirken, görevlerini yerine getirmelerine engel olacak herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması talep ediliyor.

ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavından P3 ve P93 puan türlerine sahip olmanın yeterli olacağı belirtildi. Başvuruların 1 Mart ile 15 Mart tarihleri arasında online platform üzerinden yapılabileceği aktarıldı. Başvuruların değerlendirilmesinin, başvuru formunun doldurulmasının ardından gerçekleştirileceği kaydedildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.