Merakla beklenen Xiaomi Watch S3 satışa sunuldu

Merakla beklenen Xiaomi Watch S3 satışa sunuldu

Çinli teknoloji Xiaomi, yeni akılı saati Xiaomi Watch S3 modelini Türkiye’de resmi olarak satışa sundu. İşte merakla beklenen modelin fiyatı ve teknik özellikleri…

Xiaomi'nin yeni akıllı saati Xiaomi Watch S3, sonunda Türkiye pazarına adım attı! Mobil Dünya Kongresi'nde heyecanla tanıtılan bu akıllı saat, teknoloji tutkunlarını büyüleyen özelliklerle dolu. İşte detaylar:

AMOLED EKRANLA GELİYOR

Xiaomi Watch S3, 1,43 inç büyüklüğünde, inç başına 326 piksel yoğunluk sunan ve maksimum 600 cd/m2 parlaklığa sahip bir AMOLED ekranla geliyor. Saatin kalbinde, 12 kanallı bir optik sensör yer alıyor. Bu sensör, kalp atış hızını ve SpO2 seviyesini ölçerek kullanıcılara sağlık verilerini anında sunuyor. Ayrıca uyku kalitesi, stres seviyesi, adet döngüsü gibi önemli sağlık parametrelerini takip eden Xiaomi Watch S3, nefes egzersizleri konusunda da kullanıcılara tavsiyeler sunuyor.

ÜST VERSİYON eSIM DESTEKLİYOR

Gelişmiş özelliklerin yanı sıra, Xiaomi Watch S3, yerleşik GPS alıcısıyla günlük aktivitelerinizi takip etmenize olanak tanırken, en üst versiyonunda eSIM desteğiyle de kullanıcılarına bağımsız bir deneyim sunuyor.

15 GÜNE VARAN PİL ÖMRÜ

Pil ömrü konusunda da iddialı olan bu akıllı saat, Bluetooth versiyonunda 15 güne kadar, eSIM'li versiyonunda ise 7 güne kadar pil süresi sağlıyor.

Türkiye fiyatı 4.999 TL olan Xiaomi Watch S3, şu anda siyah ve beyaz renk seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunulmuş durumda.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.