Mersin’de fabrika yangını: Art arda patlamalar

Mersin’de fabrika yangını: Art arda patlamalar

Mersin'in Toroslar ilçesindeki ses ve görüntü sistemleri üreten fabrikada çıkan yangına itfaiye ve TOMA’larla müdahale ediliyor. Patlama seslerinin duyulduğu bölge güvenlik önlemleriyle çevrildi, bulvar tek yönlü trafiğe kapatıldı.

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde, ses ve görüntü sistemleri üretilen bir fabrikada yangın çıktı. Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi Akbelen Bulvarı üzerindeki fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı TOMA’lar da söndürme çalışmalarına destek verdi.

PATLAMALAR PANİĞE YOL AÇTI

Yangın sırasında zaman zaman patlama sesleri duyulurken, fabrikanın çevresi güvenlik çemberine alındı. Olası tehlikeleri önlemek amacıyla Akbelen Bulvarı tek yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma çalışmaları yoğun şekilde devam ederken, fabrikanın içerisindeki malzemelerin yanıcılığı nedeniyle müdahalenin güçlükle sürdürüldüğü öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.