Mersin'de madde bağımlısı genç dehşet saçtı! Annesi ve dedesini hastanelik etti

Mersin'de madde bağımlısı genç dehşet saçtı! Annesi ve dedesini hastanelik etti

Mersin'de madde bağımlısı bir genç ailesine dehşeti yaşattı. Üvey annesini döverken kendisine ‘Oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren dedesini hastanelik ettiği öğrenildi.

Mersin'de madde bağımlısı bir gencin üvey annesini ve dedesini feci şekilde darpettiği bildirildi. Üvey annesini döverken kendisine ‘Oğlum anneni neden dövüyorsun’ diye tepki gösteren 75 yaşındaki dedesini hastanelik etti.

ÜVEY OĞLU DEHŞET SAÇTI

Mersin’in Akdeniz ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki Hülya Bağlamacı, 3 çocuk babası Yusuf Bağlamacı ile 15 sene önce evlendi. Çiftin bu evlilikten de 3 çocukları dünyaya gelirken, Yusuf Bağlamacı 3 sene önce cezaevine girdi. Bunun üzerine Hülya Bağlamacı, 3 evladıyla kayınbabası 75 yaşındaki Halil Toka’nın yanında yaşamaya başladı.Babasının cezaevine girmesini fırsat bilen 20 yaşındaki madde bağımlısı Ali Bağlamacı, söylentilere göre üvey annesinden sürekli uyuşturucu için para istemeye başladı. Genç kadın ise elinde avucundaki bütün parayı üvey oğluna verdiği öğrenildi.

ÜVEY ANNESİNE VE DEDESİNİ HASTANELİK ETTİ

Birkaç gün sonra eve gelen Ali Bağlamacı, yine üvey annesinden para istedi ancak para alamayınca genç kadını dövmeye başladı. Bu sırada dedenin, "Oğlum anneni niye dövüyorsun’ diye tepki gösterince Ali Bağlamacı dedesini dövmeye başladı. Torunundan aldığı yumrukla yere düşen dedenin kafasına darbe aldı ve hastaneye kaldırıldı. Burada kafasına 4 dikiş atılan Toka, geri eve döndüğünde ise minibüsünün camlarının kırıldığını gördü.

“ALLAH BÖYLE TORUNU DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN”

Torununun kendilerine daha fazla saldırmasından korkan Halil Toka, gelini Hülya Bağlamacı ve 2 küçük torununu alarak Adana'ya yerleşti. Toka, “Torunum gelinimi dövüyordu. Bende oğlum anneni neden dövüyorsun dediğimde kalktı bana vurdu, kapıları, pencereleri kırdı. Minibüsümün camlarını kırdı, bize saldırdı. Baktık ki duracak durumumuz yok, bizde buraya geldik. Gelinimden para istemiş ama para yok ki versin” ifadelerini kullandı.

"ÜZÜLMEDİM AMA ÖLSEM DAHA İYİYDİ"

Torununun şiddetinden sonra ‘Ölsem daha iyiydi’ diyen dede Toka, “Üzülmedim ama ölsem ondan daha iyiydi. Kimse benim kafama bu yaşıma kadar vurmadı. Kimseyle kavga etmedim. Allah böyle torunu düşman başına vermesin. Savcılığa kadar gidip şikayetçi oldum ama yakalanmadı halen. Karşı koyamadım ona. Allah yüzünü yüzüme göstermesin. Benim artık böyle bir torunum yok” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.