Mersin’de otobüs TIR’a çarptı: 3 ölü
Mersin’in TEM Otoyolu'nda askeri personel taşıyan otobüs, demir profil yüklü TIR'a çarptı. İlk incelemelere göre 3 kişinin vefat ettiği, 2'si ağır 20 kişinin de yaralandığı belirlendi. Kazanın ardından otobüs yanarak demir yığınına döndü.
Tarsus’ta otobüs TIR’a çarptı. Kaza sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Aynı zamanda kazada 2’si ağır 20 yaralı var.
Saat 02.00 sıralarında Tarsus ilçesi TEM otoyolunda meydana gelen kazada, Mersin'den Niğde istikametine seyir halinde olan U.K. yönetimindeki 21 BA 884 plakalı asker personel taşıyan otobüs, önünde giden ve Ramazan S. yönetimindeki 31 AEK 926 plakalı demir profil yüklü TIR'a çarptı. Kazadan sonra otobüste yangın çıktı. Diğer araç sürücülerinin ihbarıyla olay yerine jandarma, polis, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar otobüsten tahliye edilirken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 20 kişi yaralandı. Yaralılar, Mersin ve Adana'daki hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi ise kimlik tespiti ve otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da kaza yerine gelip, yetkililerden bilgi aldı.
www.gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.