Mersin'de Tüp Patladı, 2 Çadır Küle Döndü
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir çadırda bulunan küçük tüpün patlaması sonucu yangın çıktı. Alevler hızla yayılırken, iki çadır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Mersin’in Tarsus ilçesinde bir çadırda bulunan küçük tüpün patlaması sonucu yangın çıktı. Alevler hızla yayılırken, iki çadır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Olay, Barbaros Mahallesi Kanal Boyu Mevkii’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yabancı uyruklu şahısların yaşadığı çadırların birinde bulunan tüp bilinmeyen bir nedenle patladı. Alevler hızla çadırı sararak yanındaki diğer çadıra da sıçradı.
İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla yangın söndürüldü ancak iki çadır ve içindeki eşyalar tamamen kül oldu.
Bölge sakinleri büyük panik yaşarken, olayda can kaybı ve yaralanma olmaması teselli kaynağı oldu. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.