Mesut Bakkal’ın Amedspor’da işi ne?

Mesut Bakkal’ın Amedspor’da işi ne?

Deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal 1 ayı geçkin süredir 2. Lig ekibi Amedspor’u çalıştırıyor. Basın toplantılarında camiadan ve taraftarlardan “büyük” ve “değerli” sözleriyle bahseden Bakkal, soru işaretlerine yol açtı.

Mesut Bakkal, geçtiğimiz ay Amedspor’un başına geçtiğinde yazılı bir açıklama yaparak taraftara mesaj verdi. Bakkal, "Bu büyük camianın teknik direktörü olarak göreve başlamaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Yeni görevimizde başkanımız, yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve en önemlisi siz değerli taraftarlarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

Bakkal, açıklamasında, "Amedspor'a olan inancımızı ve sevgimizi en iyi şekilde sahaya yansıtarak, sezonu birlikte zirvede tamamlayacağımıza yürekten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Açıklamalar Amedspor’a duyulan sevginin nereden geldiğini düşündürdü.

1-002.jpg

ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Mesut Bakkal kariyeri boyunca şu takımlara teknik direktörlük yaptı;

Gençlerbirliği, Gaziantepspor, Denizlispor, Manisaspor, Sivasspor, Ankaragücü, Samsunspor, Karabükspor, Konyaspor, Mersin İdman Yurdu, Kayserispor, Alanyaspor, Bursaspor ve Erzurumspor

Mesut Bakkal 1978 Kırklareli doğumludur. Spor kariyerine Kırıkkalespor altyapısı ile başlamıştır. 5 kez milli takımda forma giymiştir. Kariyeri boyunca Anadolu takımlarını çalıştırmıştır.

Bölücü söylemleri ile pek çok kez gündeme gelen Amedspor ile neden çalıştığı bilinmemektedir.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.