Mete Yarar Keçiören’de anlattı

Mete Yarar Keçiören’de anlattı

Keçiören Belediyesi’nin Afrin Operasyonunun önemi ve son gelişmelere ilişkin düzenlediği “Bir Gece Ansızın, Bu Oyunu Bozarız” konferans programına Güvenlik Uzmanı Mete Yarar konuk oldu.

Türkiye’nin tek yürek olarak Mehmetçiğin yanında yer aldığı Zeytin Dalı Operasyonun konuşulduğu programın moderatörlüğünü başarılı sunucu Cansu Canan Özgen üstlenirken programa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezini hınca hınç dolduran vatandaşlar operasyona tam destek verdiklerini ifade ederken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da orduya katılmak için çok sayıda vatandaşın müracaat ettiği bilgisini verdi. 

dsa_8492.jpg

 

Afrin’in önemi ve Afrin’de kimlere karşı savaşıldığı noktasında önemli bilgiler veren Mete Yarar ise, “15 Temmuz direniş, bugünler ise bu ülkenin diriliş günleridir. Bu ülkenin yavaş yavaş ayağa kalktığı günlerdir. İlk defa bize gelmek isteyenlerin karşısına biz çıktık ve emperyalizme dur dedik.” dedi.

Yarar, “Bu ülke en yoksul zamanlarında diz çökmedi. Cumhurbaşkanımız ne diyor bize lafla gelmesinler. O liderlik yapıyor, biz de Sayın Cumhurbaşkanımız gibi 80 milyon olarak dik duralım, eğilmeyelim.  O, savunma sanayinin her kademesiyle tek tek ilgileniyor, bir sonraki harekatı planlıyor.” dedi.

Yarar, bir sonraki hedefin İdlib, Menbiç ve nihai hedefin de Kandil olduğunu sözlerine ekleyerek salondakilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.Program, Başkan Ak’ın Yarar ve Özgen’e plaket takdim etmesinin ardından salondan çektiği selfie ile son buldu.

HABER MERKEZİ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.