Meteoroloji uyardı: Ankaralılar bu saatlere dikkat!

Meteoroloji uyardı: Ankaralılar bu saatlere dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara'da buzlanma ve sis etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ankara5.jpg

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da mevsim normallerinin altında düşen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ankara'da rüzgarın ise genellikle güney, öğle saatlerinden itibaren batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ANKARA'YA UYARI

Meteoroloji şu ifadelerle Ankaralıları uyardı:

"Ülkemizde sıcaklıkların halen mevsim normalleri altında devam etmesinden dolayı Ankara,Bartın, Düzce ve Zonguldak’ın iç kesimleri ile Bolu, Çankırı, Karabük ve Kırıkkale genelinde beklenen zirai don tehlikesinin; Bugün ve Pazartesi (25.03.2024) sabah saatlerinde hafif, yer yer orta kuvvette olacağı tahmin edilmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta zirai faaliyetlerde bulunan çiftçiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.