Meteoroloji'den Ankara'ya uyarı: Göz gözü görmeyecek!

Meteoroloji'den Ankara'ya uyarı: Göz gözü görmeyecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre o gün Ankara genelinde toz taşınımı etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ankara'da rüzgarın ise genellikle kuzey ve doğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında güney ve güneydoğulu yönlerden zaman zaman kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

ankara-5.jpg

ANKARA'YA KRİTİK UYARI

Meteoroloji Ankaralıları şu ifadelerle uyardı:

"Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre; Ülkemizin Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkisi altında kalacağı tahmin ediliyor. Bugün ve Cumartesi günlerinde bölge genelinde etkili olması beklenen toz taşınımının 12.05.2024 Pazar sabah saatlerinden itibaren yurdu terk edeceği tahmin ediliyor. Toz taşınımının hafif zaman zaman orta kuvvette olması beklendiğinden hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması için meteorolojik değerlendirme yayınlanmıştır."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.