Meteorolojiden Ege Denizi’ne kritik uyarı: Fırtına geliyor dikkat!

Meteorolojiden Ege Denizi’ne kritik uyarı: Fırtına geliyor dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’ne yarın sabah ve öğle saatlerinden itibaren şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu. İşte detaylar…

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nin kuzeyinde yarın sabah ve güney açıklarında ise öğle saatlerinden itibaren şiddetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın kuzey kesimleri için yarın gece saatlerinde, güney kesimleri için ise cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Gökçeada ve Bozcaada'ya yarın yapılacak tüm feribot seferleri ise elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nin kuzeyinde yarın sabah saatlerinden; güney açıklarında ise öğle saatlerinden itibaren 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına, yer yer ise 9 kuvvetinde (90 km/saat) kuvvetli fırtına eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın denizin kuzeyinde yarın gece saatlerinde, güneyinde ise cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, Kabatepe-Gökçeada ile Geyikli-Bozcaada hatlarında yarınki arabalı vapur seferlerinin gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.