MHP Büyük Kurultay için gün sayıyor

MHP Büyük Kurultay için gün sayıyor

Milliyet Hareket Partisi 17 Mart'ta gerçekleştireceği 14. Olağan Büyük Kurultay için büyük hazırlıklara devam ediyor. Kurultayda Genel Başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu seçilecek.

Milliyet Hareket Partisi 17 Mart'ta gerçekleştireceği 14. Olağan Büyük Kurultay için büyük hazırlıklara devam ediyor. Kurultayda Genel Başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu seçilecek. Ayrıca 15 üyeden oluşan Başkanlık Divanı da kurulacak.

1-005.jpgHAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Parti 31 Mart 2024'teki yerel seçimlere yönelik saha çalışmalarını sürdürürken kurultay için de titizlikle hazırlanıyor. İlçe kongrelerini 27 Eylül'de, il kongrelerini ise 18 Kasım'da tamamlayan MHP kurultay öncesinde sloganını ve temasını da belirledi.

Kurultayın sloganı "Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin" ve "Ülkümüz ömür boyu candan öte" olarak açıklandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta düzenlenen son MYK ve MDK toplantısında partinin bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları değerlendirdi ve üyelere teşekkür etti.

Bahçeli, MYK ve MDK üyelerine genel seçim ve yerel seçim çalışmaları kapsamında ortaya koydukları çaba için özel olarak teşekkür etti. Kurultayda 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesinin de seçileceği belirtildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.