Bahçeli'den seçim mesajı: 31 Mart'ta başarılı olduk

Bahçeli'den seçim mesajı: 31 Mart'ta başarılı olduk

Milliyetçi Hareket Partisi seçim sonuçlarını ve belediyecilik stratejilerini değerlendirmek üzere bugün Kızılcahamam’da kampa girdi. Toplantı açılışında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'ta başarılı olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi seçim sonuçlarını ve belediyecilik stratejilerini değerlendirmek üzere bugün Kızılcahamam’da kampa girdi. Toplantılar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğinde üç gün boyunca devam edecek.

Kampa MHP’ye bağlı 218 belediye başkanı katılıyor. Organizasyonda 1 Mart yerel seçim sonuçları detaylı bir şekilde analiz edilecek ve geleceğe yönelik stratejiler belirlenecek. Bahçeli’nin liderliğinde yürütülecek çalışmalarda belediyelerin performansı ve seçim beyannamesindeki vaatlerin değerlendirilmesi ön planda olacak.

3.jpg

"GERÇEKLER ORTADADIR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantı açılışında yaptığı konuşmada, "31 Mart 2024 seçimlerinin kendine özgü şartları içinde partimiz ve Cumhur İttifakı başarıya ulaşmıştır. Somut ve sarih sonuçlar başkaca bir yoruma gerek bırakmamıştır. Bariz gerçekler ulu orta meydandadır. Saklayacağımız, gizleyeceğimiz, utanacağımız ve mahcubiyet duyacağımız bir şeyden bahsetmek mümkün değildir.

Seçimlerin kesin sonuçları YSK tarafından açıklanmıştır. Seçimlerde partilerin aldığı oyun sağlıklı ve gerçekçi değerlendirilmesi için il meclis üyeliği tek yoldur. Belediye başkanı seçiminde oy verme eğilimi ile meclis üyeliğinde oy verme eğilimi farklıdır. Ülke genelinde MHP il genel meclis üyeliğinde yüzde 16,64 oy almıştır. Cumhur İttifakı'nın oy oranı ise yüzde 48,8'dir.

Bazı zeka özürlülerinin zaviyesinden baktığımızda partimiz yüzde 1,65 oy almıştır. 28 ilde ittifak, 2 büyükşehirde kendi adayını gösteren MHP'yi yüzde 1,65 ile tartıya çıkarmak aymazlık olduğu kadar karanlık bir niyettir. Havanda su dövenlerin havaları sönmüştür. MHP, Türkiye çapında müstesna bir sonuç almıştır" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.