MHP yeniden aday yapmayınca CHP’den aday olmuştu: Çok sayıda arsayı satışa çıkardı

MHP yeniden aday yapmayınca CHP’den aday olmuştu: Çok sayıda arsayı satışa çıkardı

MHP yeniden aday göstermeyince CHP’nin adayı olan Belediye Başkanı, dikkat çeken bir ihaleye çıktı. Başkan, belediyeye ait çok sayıda gayrimenkulü satışa çıkardı. Belediye malları 20 Şubat'ta bir bir satılacak.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla belediyelerin satış ihaleleri daha bir dikkat çekmeye başladı. Bu ihalelerden biri de Ankara’da gerçekleşiyor. MHP yeniden aday göstermeyince CHP’nin adayı olan Belediye Başkanı, giderayak çok sayıda gayrimenkulü satışa çıkardı.

İŞTE O İHALE

Polatlı Belediyesi, mülkiyetindeki 20 adet mesken ve 1 adet arsayı satıyor. Satış ihalesi 20 Şubat’ta gerçekleşecek.

YAKLAŞIK DEĞERLERİ 32 MİLYON TL

Satışa çıkarılan meskenler İstiklal Mahallesi’nde bulunuyor. Belediye’ye ait satılık meskenlerin önemli bir bölümü 1+1. İlan edilen muhammen bedelleri ise en düşük 950 bin TL, en yüksek 1 milyon 410 bin Türk Lirası. 20 Şubat’ta yapılacak ihale ile ayrıca 1 adet arsa da satılacak. Zafer Mahallesi’ndeki arsanın muhammen bedeli de yaklaşık 7 milyon TL. Polatlı Belediyesi, satışa çıkardığı meskenler ile arsadan yaklaşık 32 milyon TL gelir elde etmeyi hedefliyor.

satilacak-evlerin-listesi.jpg

MHP YENİDEN ADAY GÖSTERMEDİ, CHP’DEN ADAY OLDU

Seçim arifesinde mülkiyetindeki 20 daire ile 1 arsayı satışa çıkarması dikkat çeken Polatlı Belediyesi’nin başkanlık koltuğunda Mürsel Yıldızkaya oturuyor. Mürsel Yıldızkaya, 2019’da MHP’den belediye başkanı seçilmişti. Önümüzdeki seçim için MHP, Mürsel Yıldızkaya'yı yeniden aday göstermeyerek, yerine Levent Çağlancı’yı tercih etti.

mursel-yildizkaya-ve-bahceli.jpg

Yıldızkaya bunun üzerine MHP’den istifa ederek, CHP’ye katıldı ve CHP’nin Polatlı Belediye Başkan Adayı oldu.

mursel-iki.jpg

İKİNCİ DÖNEMİ

Polatlı Ülkü Ocakları ve Türk Eğitim Sendikası Polatlı Şubesi´nin kurucu başkanlığını yapmış bir isim olan Mürsel Yıldızkaya, MHP Polatlı İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuş, 2014 ve 2019 Mahalli İdari Seçimlerinde iki kez Polatlı Belediye Başkanı olarak seçilmişti.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.