MHP'den küskünlere davet: Yüzlerce vatandaş katılacak

MHP'den küskünlere davet: Yüzlerce vatandaş katılacak

MHP Mamak İlçe Başkanı Canöz, düzenleyecekleri hemşehri günlerinde yüzlerce vatandaşın MHP’ye katılacağını açıkladı. Küskünlere çağrıda bulunan Canöz “Yuvaya bekliyoruz” diyerek, Mamak’ta AK Parti ile birlikte çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz göreve geldikleri günden itibaren zaman kaybetmeden çalışmalara başladıklarını söyledi. MHP’li Canöz, “Düzenleyeceğimiz hemşeri günlerinde en az 300 hemşerimize Milliyetçi Hareket Partisi rozeti takacağız. Küskün arkadaşlarımızı yuvaya bekliyoruz. MHP Mamak İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde bulunan Şehit ailelerimizin, Gazi ve Gazi ailelerimizin ve depremzede ailelerimizin her zaman yanlarında olduk. Cumhur ittifakı olarak ittifak ortağımız olan AK Parti ile Mamaklı vatandaşlarımız için ortaklaşa çalışmalar yürüteceğiz” dedi. Ayrıca Canöz, “Mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulacağız. Mamak MHP İlçe Başkanlığı olarak Mamak’ta gezmediğimiz sokak kalmayacak” dedi.

basliksiz-1.jpg

ORTAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

“Önümüzdeki zamanlarda Mamak İlçe Ülkü Ocakları Başkanımızla beraber gençlere yönelik çalışmalara ağırlık vereceği. Kadın kollarımızla beraber kadınlarımıza özel programlar düzenleyip bir çalışma yapacağız” ifadeleri ile her yaştan vatandaşa ulaşacaklarını bildiren Canöz, “Cumhur ittifakı olarak ittifak ortağımız olan AK Parti ile Mamaklı vatandaşlarımız için ortaklaşa çalışmalar yürüteceğiz. Belediye Başkanımız Murat Köse ve Mamak AK Parti İlçe Başkanımız Erhan Sarıgöl ile yaptığımız istişarelerden sonra ortaklaşa çalışmalar yürütmeye karar verdik. Mahalle temsilcilerimizle beraber Mamak'ın bütün mahallelerinde mahalle toplantıları düzenleyeceğiz. Her mahallemize tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızın kendi mahallelerinde ağırlayacağız” şeklinde konuştu.

ara.jpg

YOĞUN KATILIM YAŞANIYOR

Canöz, “Biliyorsunuz ki Mamak'ta Türkiye'nin neredeyse bütün vilayetlerinde vatandaşlarımız yaşıyoruz Başta Ankara olmak üzere hemşirelik günleri düzenleyeceğiz. Şu anda ilk olarak ayın 15'inde yapacağımız Milliyetçi Hareket Partisi ilk Kongresi için çalışmalarda bulunuyoruz. İnşallah yüksek bir katılımla ilk kongremizde yer alacağız. Özellikle Mamak başlı olmak üzere Ankara'da partimizi yoğun katılım yaşandı. Önümüzdeki günlerde düzenlemeyi düşündüğümüz hemşeri günlerinde en az 300 hemşerimize Milliyetçi Hareket Partisi rozetini takacağız” ifadelerini kullandı.

iceri.jpg

ONLAR BİZİM ÖZ AİLEMİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Murat Canöz son olarak şu hususlara değinerek açıklamalarını sonlandırdı: “Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanlığı olarak ilçemizde bulunan Şehit ailelerimizin, Gazi ve Gazi ailelerimizin ve depremzede ailelerimizin her zaman yanlarında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Onlar bizim öz ailemiz kardeşimiz, annemiz, babamız bizler için çok kıymetliler. Mamak MHP İlçe Başkanlığı olan sokak sokak, mahalle mahalle tüm ailelerimize tüm komşularımıza ulaşacağız. Yeni yönetim olarak girmediğimiz mahallemiz adımını atmadığımız sokağımız kalmayacak. Esnafımızdan muhtarlarımıza kadar kim varsa hepsinin derdin dinleyip bir çözüm bulmaya çalışacağız. Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli'nin de talimatlarıyla partimize küskün olan bütün arkadaşlarımızı bütün vatandaşlarımızı hepsini yuvaya davet ediyoruz.”

Faruk Gökyurt/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.