MHP'li vekil Bulut, Selahattin Demirtaş'a sert tepki gösterdi!

MHP'li vekil Bulut, Selahattin Demirtaş'a sert tepki gösterdi!

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut sosyal medya hesabından Selahattin Demirtaş'a tepki gösterdi. Demirtaş'ı sert sözlerle eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut, sosyal medya hesabından Halkların Demokratik Partisi Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a sert tepki gösterdi.

Selahattin Demirtaş katıldığı duruşmada '' Ben Kürdüm, Kürt siyasetçisiyim yargılanmamın sebebi budur. Türk ırkçısı olsaydım tek soruşturma geçirmezdim. '' sözlerine yer vermesi üzerine MHP'li Bulut'tan yanıt gecikmedi.

KÜRT OLDUĞUN İÇİN DEĞİL İNSAN OLMADIĞIN İÇİN YARGILANIYORSUN

Yücel Bulut Selahattin Demirtaş'a cevaben “Kürt olduğun için değil, insan olmadığın için yargılanıyorsun…” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Bulut Demirtaş'ın bebek katili olduğuna vurgu yaparak '' Düne kadar binlerce masum insanı bebek, kadın ve yaşlı ayrımı gözetmeksizin katleden bir caniye methiyeler dizip “başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyebilen bir gafille,
Bugün masum çocukları, bebekleri ve savunmasız kadınları katlederek soykırım suçu işleyen Neteyahu’ya destek verenlerin ortak noktası, insani tüm vasıflardan yoksun gerçek birer faşist oluşlarıdır.Kürtlerin merhametinden ve imanlarından nasibi almamış zalimlerin, Kürtler adına söz söylemek hakkı da haddi de yoktur… '' ifadelerine yer verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.