Mİgren ağrıları için alınması gereken önlemler

Mİgren ağrıları için alınması gereken önlemler

Sonbaharda artan migren ağrılarına ilişkin uzmanlardan kritik uyarılar geliyor. Uzmanlar sonbaharda yaşanılan migren ağrılarını azaltmanın yollarını açıkladı.

Uzmanlar sonbahar aylarında migren ağrılarının arttığını ve bu ağrılara iyi gelecek yöntemleri açıkladı. Migrenin düzenli bir hayatı sevdiğini söyleyen uzmanlar yapılan egzersiz, uyku düzeni ve diyet programlarının önemine dikkat çekti.

İŞTE EN ÖNEMLİSİ…

Yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda migren ağrılarının şiddetinin sonbahar aylarında arttığı gözlemlendi. Migren ağrısına önlem almak için şiddetli rüzgarlı havalarda dışarı çıkılmaması öneriliyor. Bu önlem migren ağrılarında en önemli detay olarak biliniyor.

basliksiz-1.jpg

MASKESİZ ÇIKMAYIN

Karar’da yer alan habere göre, Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Nebahat Bilici migren ağrıları hakkında, D vitamini eksikliğine, alerjik durumlardan kaçınmak ve mikroplardan korunmanın önemli olduğunu söyledi. Bilici aynı zamanda şiddetli migren ağrısı yaşayan insanların dışarıya maskesiz çıkmaması konusunda da uyardı.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.