Milli Boksör Rabia Topuz kimdir? Milli Boksör Rabia Topuz nereli, kaç yaşında? Rabia Topuz öldü mü?

Milli Boksör Rabia Topuz kimdir? Milli Boksör Rabia Topuz nereli, kaç yaşında? Rabia Topuz öldü mü?

Milli Boksör Rabia Topuz son günlerde internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Peki, Milli Boksör Rabia Topuz kimdir? Milli Boksör Rabia Topuz nereli, kaç yaşında? Rabia Topuz öldü mü?

Milli Boksör Rabia Topuz vatandaşlar tarafından arama motorlarında en çok aranan isimlerden biri oldu. Milli Boksör Rabia Topuz kimdir? Milli Boksör Rabia Topuz nereli, kaç yaşında? Rabia Topuz öldü mü? Soruları sıkça soruluyor. Bizler de sizler için bu soruların cevaplarını derledik. İşte detaylar…

MİLLİ BOKSÖR RABİA TOPUZ KİMDİR?

Rabia Topuz, Malatya iline bağlı Akçadağ ilçesinde yaşamaktadır. 23 yaşındadır. Küçük yaşlarda boksa başlamıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde mücadele etmektedir.

Fenerbahçe'de forma giyen milli boksör Rabia Topuz'u, Malatya'da kırsal mahallede antrenman yaparken yılan ısırdı. Milli takım kampından dönen Topuz, dün beraberindeki milli sporcu Hatice Akbaş ve antrenör Kerem Akbaş ile antrenman için Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kotan Gölü mevkisine giderek kırsal alanda koşu gerçekleştiren Topuz'un ayağını yılan ısırdı. Topuz’un yoğun bakıma alındığı açıklandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.