Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Suriye sınırında denetleme yapıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Suriye sınırında denetleme yapıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri ile beraber sınır hattında denetleme ve incelemelerde bulunuyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK) ile Suriye sınır hattındaki birlikleri denetleme ve incelemelerde bulundu. Bakan Akar ve beraberindeki TSK komutasının Suriye hattındaki değerlendirme çalışmaları devam ettiği Bakanlık tarafından yapılan açıklamada söylendi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Hulusi Akar ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Hatay'a gitti. Hatay Havalimanı'nda 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Akar, beraberindeki komutanlarla ‘Bahar Kalkanı Harekât Bölgesi Sektör Komutanlığı’na geçti. Tören mangasını selamlamasının ardından Harekât Merkezi'ne geçen Akar, faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Bakan Akar ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesinin Suriye sınır hattındaki inceleme ve değerlendirme çalışmaları devam ediyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.