Milli Savunma Üniversitesi KPSS’siz personel alacak

Milli Savunma Üniversitesi KPSS’siz personel alacak

MSÜ Askeri Okullara KPSS Siz Personel Alımı İlanı Yayımlandı!

Milli Savunma Üniversitesi Personel Alımı ilanı yayımlandı. Duyuruya göre MSÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS’siz personel alacak.
Milli Savunma Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. İlana göre MSÜ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda ve farklı Askeri okullara olmak üzere Öğretim Üyesi alımı yapılacak. İlana göre 19 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Astsubay Meslek Yüksek Okulları Kanunu, MSÜ Akademik Personelin Seçimi, Atanması, Görevleri ve Görevde Yükseltilmesi Yönetmeliğinin ilgili maddeleri kapsamında profesör, doktor öğretim üyesi, öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alımı yapılacak.

Öğretim üyesi dışındaki kadrolara yapılacak başvurular için yabancı dil sınav sonucu en az 50, ALES sonucu en az 70 olmak şartıyla öğretim görevlisi kadrosuna başvuran ve doktorasını tamamlamış olan adaylar için ALES şartı aranmayacak. Doktorasını tamamlamış adayların jüri değerlendirmesinde; adayın son beş yıla ait sınav belgesi bulunmaması halinde ALES puanı 70 olarak kabul edilecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.