Miras kavgası can aldı: Taşla dövmüşler

Miras kavgası can aldı: Taşla dövmüşler

Denizli’de yaşanan ve insanları kahreden olayda çıkan kavga sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Kavganın miras meselesi yüzünden çıktığı ve hayatını kaybeden kişinin taşla dövüldüğü öğrenildi.

Denizli’de 3’ü kadın olmak üzere beş kişi arasında çıkan miras kavgası, bir kişinin ölümüyle sonuçlandı. Taş ve sopalarla dövülen bir çiftçi, kavganın çıktığı yerde aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirdi.

KAVGANIN SEBEBİ MİRAS ÇIKTI

Denizli’nin Çameli ilçesine bağlı Taşçılar Mahallesi’nde akraba oldukları ifade edilen beş kişi, miras yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın sonu kavgaya döndü. Taşların ve sopaların kullanıldığı kavgada 43 yaşındaki Mehmet Deniz, aldığı darbeler sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

KAVGAYA KARIŞANLAR GÖZALTINDA

Sondakika.com’da yer alan habere göre Denizli’de miras kavgası yüzünden ölen Mehmet Deniz’in kavga ettiği 5 kişiyi arama çalışmaları sonucu, Mehmet Deniz'i darp ederek ölümüne neden olan şüpheliler, Emrah Y. (27), Yasemin D. (25), Filiz D. (52), Aziz D. (64), Gül Yağmur D.Y. (31) Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde yakalandı. Şüphelilerin, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.