Moskova'daki terör saldırısı failinin İstanbul paylaşımları ortaya çıktı

Moskova'daki terör saldırısı failinin İstanbul paylaşımları ortaya çıktı

Rusya'nın başkenti Moskova'da cuma akşamı son yılların en büyük terör saldırısı gerçekleşti. Konser salonuna düzenlenen saldırıya yönelik 4 kişi dün tutuklandı. RIA Novosti, saldırganlardan birinin İstanbul paylaşımlarını ortaya çıkardı

Rusya'nın başkenti Moskova'da Cuma günü akşam korkunç bir saldırı meydana geldi. Son yıllarda yaşanan en büyük saldırıda 137 kişi hayatını kaybetti. Moskova yakınlarındaki Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlenen saldırıda yetkililer ölü sayısının artabileceğini kaydetti.

fail.jpg

SALDIRGAN İSTANBUL'DAN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞ

RIA Novosti, terör saldırısıyla suçlananlardan birinin Şubat ayında sosyal medya platformu Instagram'da (Rusya'da yasaklanan) İstanbul'dan fotoğraflar paylaştığını öğrendi.

RIA Novosti'nin aktardığı haberde Şemsidin Feriduni'nin 23 Şubat'ta sekiz paylaşım yaptığı ve konumun "Aksaray, İstanbul" olarak görüldüğü belirtildi.

Paylaşılan görseller arasında Feriduni'nin kendi fotoğrafının yanı sıra Fatih Camii'nde çekilmiş olduğu tahmin edilen görüntüler yer aldı.

Dün Moskova'da görülen duruşma terör saldırısının 4 şüphelisi tutuklandı. Feriduni, 1998 yılında Tacikistan'da doğduğunu ve 8 aylık bir çocuğu olduğunu açıklamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.