Müdürü öldüren öğrenciyle ilgili korkunç detay! Yapmadığı kalmamış

Müdürü öldüren öğrenciyle ilgili korkunç detay! Yapmadığı kalmamış

Türkiye okul müdürünün öldürülmesi olayını konuşuyor. İstanbul Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren 17 yaşındaki öğrenci ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Irak asıllı öğrencinin sicilinin kabarık olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Eyüpsultan'da okulda okul müdürünü öldüren 17 yaşındaki öğrenci ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Irak asıllı Y.K.’nın disiplin sorunları nedeniyle 1 yıl içinde 3 okul değiştirdiği, önceki okulunda çardak ve ağaçları ateşe verdiği öğrenildi.

SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

2 gün önce İstanbul Eyüpsultan'da özel bir lisede Irak asıllı 17 yaşındaki Y.K. okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürünü, okulda silahla öldürdü. Öğrenci tutuklanırken yaşanan acı olay ise infial uyandırdı. Cezaevine giren öğrenci ile ilgili de detaylar ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göre Y.K 1 yıl içinde 3 okul değiştirmek zorunda kaldı. Okul içinde disiplin kurallarına uymayan, sigara içen Y.K.'nın, önceki okulundaki çardak ve ateşleri de yaktığı öne sürüldü.

BUGÜN DERS YOK

Eğitim sendikaları, Eyüpsultan'da özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan'ın, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu yabancı uyruklu bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu öldürülmesine tepki gösterdi.

Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Eğitim-İş, Eğitim Sen ve Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası'na üye öğretmenler ile CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de aralarında yer aldığı grup, Alibeyköy Beste Sokak'taki olayın gerçekleştiği özel lisenin önünde toplandı. "Artık yeter! Öğretmenlere yönelik şiddete ve öğretmenlerin katledilmesine hayır" yazılı pankart açan ve sloganlar atan öğretmenler, İbrahim Oktugan'ın silahlı saldırıyla öldürülmesini kınadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.