Müge Anlı Nevrigül kimdir? Nevrigül öldürüldü mü? Müge Anlı’da çözülemeyen kayıp

Müge Anlı Nevrigül kimdir? Nevrigül öldürüldü mü? Müge Anlı’da çözülemeyen kayıp

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Nevrigül isimli genç kadın 45 gündür kayıp. Kayıpla ilgili taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi. İşte detaylar…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen kayıp hala çözülemedi. Bursa’da evinden çıkan 22 yaşındaki Nevrigül’den 45 gündür haber alınamıyor. Müge Anlı’ya başvuran aile, Nevrigül’ün eşini ve ailesini suçladı.

haber-ic.jpg

“ÖLÜM TEHDİDİ ALIYORDU”

2 Eylül Cumartesi günü Bursa Gemlik'te kaybolan 22 yaşında 2 çocuk annesi Nevrigül Alan'dan 45 gündür hala haber yok. Nevrigül'ün annesi babası ve kız kardeşi Müge Anlı’ya başvurdu. Ailenin iddiasına göre Nevrigül, iki çocuğundan birinin eski eşinde olması sebebiyle onu görmek için evden çıktı. O günden beri haber alınamayan genç kadının babası, kızının 6 yıllık evliliğinden şiddet ve ölüm tehdidi aldığını söyledi.

Canlı yayında karşı karşıya gelen taraflar birbirlerini suçladı. 45 gündür haber alınamayan Nevrigül’e, eşinin ve ailesinin şiddet uyguladığı iddia edildi. Nevrigül’ün, kaybolmadan kısa bir süre önce arkadaşına, “Bana bir şey olursa çocuklarım sana emanet” dediği iddia edildi.

Canlı yayına bağlanan Doğan Bey, “Nevrigül, çocuklarını bırakarak kaçmayı düşünüyordu. Nevrigül’ün nereye gittiğini bilmiyorum” dedi.

İlgili Haberler
 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.