Müge Anlı Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik nasıl öldürüldü?

Müge Anlı Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik nasıl öldürüldü?

Müge Anlı'da gündeme gelen olay izleyenlerin dikkatini çekti. Öldürülme iddialarının da gündeme gelmesiyle Sıdıka Çelik merak edilmeye başladı. Peki, Müge Anlı Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik nasıl öldürüldü?

Müge Anlı'da gündeme gelen Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümü, cinayet sorusunu akıllara getirdi. Programa gelen Nurcan kızının eşi Ümit tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Peki, Müge Anlı Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik öldürüldü mü?

BAŞINDAN VURULDU

24 yaşındaki, evli ve 3 çocuk annesi Sıdıka Çelik, 8 Ocak Pazar günü, Konya'da bulunan evinde başından vurulmuş bir şekilde bulundu. Hastaneye kaldırılan Sıdıka, 7 ay sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İddialara göre, Sıdıka eşi Ümit'i, Gamze isimli bir kadınla bastı. Daha sonra çıkan kavgada Sıdıka yaralandı. Sıdıka'nın annesi Nurcan'ın iddiasına göre, Sıdıka eşi ve ailesi tarafından öldürüldü.

haber-ic-003.jpg

"ÜMİT VURDU BENİ DEDİ"

Sıdıka'nın annesi Nurcan, "Kızım aylarca yoğun bakımda kaldı. 2-3 ay sonra gözlerini açtı. Bana sessizce, 'Anne ben yapmadım. Ümit beni ara yerde vurdu' diye fısıldadı. Polisler sordu kim yaptı diye. Polisler teker teker isim saydı. 'Ümit mi yaptı?' diye sordular. Göz işaretiyle evet yaptı" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında ortaya çıkan gerçekler izleyenleri şoka uğrattı. Ümit'in Gamze ile internette paylaştığı fotoğraflar Müge Anlı'yı da şaşkına çevirdi. Sıdıka'nın ölümünün ardından Gamze ile Ümit'in doğum günü kutlayıp, göbek attıkları fotoğraf ve videolar pes dedirtti.

Müge Anlı, öfkesine hakim olamayarak, "Ben ne diyeyim. Allah belanızı versin" dedi. Ayrıca Ümit ile Gamze'nin fotoğraflarından birindeki silah detayı dikkatlerden kaçmadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.