Muhalefetten hükümete mülakatsız atama çağrısı!

Muhalefetten hükümete mülakatsız atama çağrısı!

Muhalefet liderleri, atama bekleyen öğretmenlere destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın atama planları hakkında açıklama yapmamasını eleştirdi. CHP Lideri Özgür Özel ile İYİ Parti Başkanı Meral Akşener ayrı ayrı açıklama yayınladı.

Muhalefet liderleri, atama bekleyen öğretmenlere destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın atama planları hakkında açıklama yapmamasını eleştirdi. CHP Lideri Özgür Özel ile İYİ Parti Başkanı Meral Akşener ayrı ayrı açıklama yayınladı. Sosyal medyada örgütlenen öğretmenler mülakatsız atama ve atama sürecinin hızlandırılması için bir etkinlik düzenledi.

2.jpg

MÜLAKATSIZ ATAMA VURGUSU

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, öğretmenlerin taleplerini desteklediklerini belirten mesajlar paylaştı. Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Mülakatın kaldırılması sözünü tutmayan Milli Eğitim Bakanlığı'na atama bekleyen öğretmenlerin taleplerini hatırlatıyoruz. 2023 KPSS puanlarıyla mülakatsız atama bekleyen öğretmenlerin yanındayız" ifadelerini kullandı.

3.jpg

ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER

Meral Akşener ise şu sözlerle destek verdi: "Ülkemizde 'atanamayan öğretmen' diye sorun olması bile bu iktidar için bir utanç vesikasıdır. Kendi ellerinizle sebep olduğunuz bu sorunu, daha fazla görmezden gelemezsiniz. Seçim zamanı kürsülerden verdiğiniz sözleri tutun. Öğretmenlerimizi bir an önce öğrencilerine kavuşturun."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.