Muharrem İnce’den açıklama: Seçim meşru ama adil değil

Muharrem İnce’den açıklama: Seçim meşru ama adil değil

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Yaşamkent Mahallesi'ndeki Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde oy kullanarak yerel seçimlere katıldı. İnce, seçim yarışını yorumladı.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Yaşamkent Mahallesi'ndeki Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde oy kullanarak yerel seçimlere katıldı. İnce, seçim yarışını yorumladı. Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce oy kullanmak üzere liseye geldi ve vatandaşlarla sıra bekleyerek 4683 no'lu sandıkta oylarını kullandı.

2.jpg

GENEL MERKEZ’DE OLACAK

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce, devlet imkanlarıyla yapılan seçim kampanyalarını eleştirerek, kendi kampanyalarının aile bireylerinin harçlıklarından ve rızkından yapıldığını dile getirdi. İnce, seçimlerin meşru olduğunu ancak adil olmadığını söyledi.

Türkiye'de gıda güvenliğinin önemli bir sorun olduğunu belirten İnce, gelecekte seçim sonuçlarının değil gıda maddelerinin konuşulacağını ifade etti. Deprem ve enerji dışa bağımlılığının da ülkenin önemli sorunları arasında olduğunu söyledi.

İnce, "Seçimi Genel Merkez'de takip edeceğim" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.