Murat Ağcabağ: “Ankaragücü’nün kaybedeceği bir dakika bile yok!”

Murat Ağcabağ: “Ankaragücü’nün kaybedeceği bir dakika bile yok!”

MKE Ankaragücü kulüp başkanlığına adaylığını resmi olarak düzenlediği basın toplantısında açıklayan Murat Ağcabağ, projelerini anlattı. “Bu onurlu göreve talibiz” diyen Ağcabağ, “Ankaragücü’nün kaybedeceği bir dakika bile yok” dedi.

Başkent ekibi MKE Ankaragücü’ne başkanlık için adaylığını açıklayan Murat Ağcabağ, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 22 Haziran Cumartesi saat 14.00’te Olan Genel Kurul Toplantısı öncesi projelerini açıklayan Ağcabağ, “Ankaragücü’nün kaybedeceği bir dakika bile yok. Bu onurlu göreve talibiz” dedi.

haber1-001.jpg

“KABUL EDİLEMEZ”

“4,5 yılda 3 kez küme düşen yönetim kabul edilmez” diyen Murat Ağcabağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Mevcut başkan İsmail Mert Fırat benim çok iyi dostumdur. Faruk Koca da sevdiğimiz abimizdir. İsmail Bey ve Sayın Koca da bizler gibi mutsuzdur. Ancak kimse kusura bakmasın, dünyanın hiçbir yerinde 4,5 yılda 3 kez küme düşen yönetim kabul edilmez. Ankaragücü 114 yıllık tarihe sahiptir ve 6 kez küme düşmüştür. Bu küme düşmelerin 3'ü son 4,5 yılda oldu. Bu bedeller ödenmek zorunda. Yönetim kurulumuzla, arkadaşlarımızla taraftarın çağrısına kayıtsız kalamadık ve adaylığımızı açıkladık.”

haber3.jpg

CAMİA SORU İŞARETİ İSTEMİYOR

8 yıllık planlarının var olduğunu ifade eden Ağcabağ, “Camia, transferlerde soru işaretleri, menajer ilişkileri görmek istemiyor. Sayın Fırat geçen gün bu seneki tek hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu söylemiş. Problem de burada başlıyor. Bizim 1 yıllık değil, 2, 4 ve 8 yıllık planlarımız var. MKE Ankaragücü'nün işi bilen insanlara ve doğru bir finansal yapıya ihtiyacı var. Daha güçlü bir Ankaragücü için şimdi tam zamanı” şeklinde konuştu.

haber2-001.jpg

“ETİK DEĞİL”

Seçime sayılı günler kala mevcut yönetimin yeni teknik adam ile anlaşmasını sorumuz üzerine değerlendiren başkan adayı Murat Ağcabağ, “Yine mevcut yönetimimiz bir ilke imza attı. Başkan açıklanmadan hoca belli oldu. Etik olarak uygun görmedik. Seçim tarihi çok geç. Bu kongrenin olacağı belliydi. En azından mayıs ayının başında süreci başlatıp, haziran başında bu seçimi yapabilirdik. Yeni hocayla (Kemal Özdeş) alakalı bir şey diyemeyiz. Bizim şu andaki düşündüğümüz yapı bu değil. Bizim yönetimimizde futbolu tamamen sportif direktörümüz yönetecek. Onun kararları bizim için çok önemli” sözlerini kaydetti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.