Musa Bilgiç kimdir? Musa Bilgiç nereli ve kaç yaşında?

Musa Bilgiç kimdir? Musa Bilgiç nereli ve kaç yaşında?

Musa Bilgiç kimdir? Musa Bilgiç nereli ve kaç yaşında?

Musa Bilgiç kimdir? Musa Bilgiç nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Musa Bilgiç’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Musa Bilgiç kimdir? Musa Bilgiç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Musa Bilgiç’in biyografisini haberimizde derledik...

Musa Bilgiç’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Musa Bilgiç kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Musa Bilgiç Kimdir?

Burdur’da dünyaya geldi. (1973)

İstanbul’da Yeşil Cami Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamladı.

Pendik İmam-Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde başladığı üniversite eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çeşitli kademelerde yurt içi ve dışında görev aldı. İstanbul Pendik Haseki Yüksek İhtisas Merkezi 19. Dönem ihtisas kursunu tamamladı. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hadis Ana Bilim Dalı'nda Yüksek Lisans yaptı.

“Merak Ettiğiniz Sorulara Kur’ân-ı Kerim’den Cevaplar” ve “Hayata ve Ahlâka Dair Kur’ân-ı Kerim’den İlâhi Ölçüler” isimli iki adet yayımlanmış kitabı bulunmaktadır.

Burdur’da İmam-Hatip ve Kur’an Kursu öğreticisi,

Burdur Ağlasun İlçe Vaizi, Adıyaman Gerger İlçe Müftüsü, Denizli Pamukkale İlçe Müftüsü, Denizli İl Müftü Yardımcısı, Kocaeli İzmit İlçe Müftüsü ve İstanbul İl Müftü Yardımcısı olarak görev yaptı.

12 Haziran 2020 tarihinde Pendik İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan Müftü BİLGİÇ, halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.