MÜSLÜMANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR

MÜSLÜMANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'da görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi. İslam coğrafyasında yaşanan acılara dikkat çeken Yaşar, "Açlıktan insanların öldüğünü ve bu ölen insanların da büyük çoğunluğunun maalesef ki İslam ülke

SELİM ERCAN / HABERVAKTİM

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Ankara Konağı'nda, düzenlenen programa basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri, haber müdürleri ve muhabirleri katıldı. İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Yaşar, Yenimahalle' de yapmış oldukları çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi.

İNŞALLAH BUNLARI AŞARIZ

Müslüman'ın Müslüman'ı kırdığını ve  her gün acıların yaşandığını söyleyen Yaşar, “Açlıktan insanların öldüğünü ve bu ölen insanların da büyük çoğunluğunun maalesef ki İslam ülkelerinde olduğunu görüyoruz. İnşallah bunları aşarız" dedi. Başkan Yaşar, konuşmasına şöyle devam etti: "İslam ülkeleri emperyalist güçlerin oyuncağı olmadan kendi kaynaklarını halkının refahı mutluluğu için ve birbirine sevgi ve barışı getirerek, silaha değil insanların refahına, mutluluğuna harcamaları en büyük dileğimizdir. Bunun için bu güzel ayda dualarımızı esirgememeliyiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.