Mustafa Kartoğlu kimdir? Mustafa Kartoğlu nereli ve kaç yaşında?

Mustafa Kartoğlu kimdir? Mustafa Kartoğlu nereli ve kaç yaşında?

Mustafa Kartoğlu kimdir? Mustafa Kartoğlu nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Kartoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Kartoğlu kimdir? Mustafa Kartoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Mustafa Kartoğlu kimdir? Mustafa Kartoğlu nereli ve kaç yaşındadır? sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Kartoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Kartoğlu kimdir? Mustafa Kartoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mustafa Kartoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik...

Mustafa Kartoğlu’nun hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Mustafa Kartoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Mustafa Kartoğlu Kimdir?

53 yaşındaki Mustafa Kartoğlu 1968 yılında Rize'de dünyaya gelmiştir. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. Mustafa Kartoğlu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni'dir.Mustafa Kartoğlu, bir dönem kurumsal basın müşavirliği görevinde bulunmuş akabinde, Yeni Şafak, Akşam ve Star gazeteleri bünyesinde görevler üstlenmiştir.


Mustafa Kartoğlu, geçmişten günümüze muhabir, editör, haber müdürü, yazı işleri müdür ve genel yayın yönetmen yardımcılığı gibi bir çok görevde bulunmuştur..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.