Muş’taki silahlı kavgada can kaybı 3’e yükseldi
Bulanık ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yaralanan Burhan Koca da yaşamını yitirdi.
Muş’un Bulanık ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu ölü sayısı 3’e çıktı. Olayda 5 kişi yaralanmış, 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Dün öğleden sonra ilçe merkezinde yaşanan olayda, iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Derar Koca (61) ve Şeref Arslan’ın (47) yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralılardan Burhan Koca da kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.