Nallıhan Kuş Cenneti'nde Foto Safari Yarışması ödül töreni düzenlendi

Nallıhan Kuş Cenneti'nde Foto Safari Yarışması ödül töreni düzenlendi

Nallıhan Kuş Cenneti'nde düzenlenen Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni gerçekleştirildi.

Nallıhan Kuş Cenneti'nde düzenlenen Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni gerçekleştirildi. Ankara Valisi Vasip Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki ve diğer yetkililerin katıldığı törende dereceye girenler ödüllendirildi ve sergi açıldı. Doğal güzellikleri ön plana çıkarmak için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Nallıhan Kuş Cenneti'nde bu yıl 7'incisi düzenlenen Foto Safari Yarışması'nda ödül töreni düzenlendi.

Törende dereceye girenlere ödülleri verildi.

nallihan.jpg

Mamak ilçesindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen ödül törenine Ankara Valisi Vasip Şahin, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Nallıhan Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, eski milletvekili ve Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan katıldı.

Foto safariye katılanların çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.

alt.jpg

Doğa Koruma Vakfı Başkanı Nevzat Ceylan, Nallıhan'ın doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak için çalışmalara devam edeceklerini belirterek herkesi ilçeye beklediklerini sözlerine ekledi.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş '' Muhteşem doğası ile görsel şölen sunan ilçemizi daha yakından keşfetmek adına tüm misafirlerimizi ilçemize bekliyor, yarışmada dereceye giren fotoğraf sanatçılarımızı tebrik ediyorum. '' ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.