Navigasyon Polis

Navigasyon Polis

Kritik bir noktada bulunan ve 5 caddeyi bir birine bağlayan Cebeci Köprüsü kapatılması haftanın ilk iş gününde trafik işkencesine dönüştü. Bölgeye trafiği rahatlat için gönderilen trafik polisleri vatandaşlar tarafın adeta navigasyon gibi kullanıldı.

 

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Hızlı tren ve Kayaş-Sincan banliyö tren hattının çalışmaları için kapatılan Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü nedeniyle dün sabah trafik adeta felç oldu. Talatpaşa Bulvarı’ndan Mamak Caddesi’ne, Mamak Caddesi’nden Talatpaşa Bulvarına geçmek isteyen vatandaşlar köprünün kapalı olması nedeniyle geçemedi. Köprünün kapatılmasının ardından ilk iş günü vatandaşlar için işkenceye dönüştü.

VATANDAŞLAR TRAFİK KEŞMEKEŞİYLE KARŞILAŞTI

Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle, Talatpaşa Bulvarı’nın, Plevne Caddesi ile Mamak Caddesi (Dikimevi Kavşağı) arasında kalan bölümü, 15 Ekim Cumartesi itibarıyla 10 Kasım Perşembe gününe kadar kapalı kalacak. Kritik bir noktada bulunan ve 5 caddeyi bir birine bağlayan Cebeci Köprüsü’nün kapalı olması trafik sorununu da beraberinde getirdi. Köprünün kapanmasının ardından ilk iş gününe giden vatandaşlar trafik keşmekeşiyle karşılaştı.

NAVİGASYON GÖREVİ ÜSTLENDİLER

Bölgeye trafiği rahatlatması için çok sayıda trafik polisi görevlendirilmesine rağmen herhangi bir uyarı levhası olmadığı için vatandaşlar sorun yaşadı. Trafik polisi trafiği rahatlatmaktan çok vatandaşlara yol tarif etti. Nereden gideceklerini bilmeyen vatandaşlar trafik polislerine tepki gösterdi. Adeta navigasyon görevi gören trafik polisleri ise duruma tepki gösterdi; sabahın ilk saatlerinden beri yoğun trafikle uğraştıklarını belirten polisler vatandaşların kendilerine tepki göstermelerinden yakındı.

ÇALIŞMALAR 25 GÜNÜ GEÇEBİLİR

Köprünün kapalı olması nedeniyle yürüyerek de olsa karşıdan karşıya geçemeyen vatandaşlar 100 metrelik yolu 1 kilometre yürümek zorunda kaldı. Vatandaşın devamlı kendine tepki gösterdiğini belirten bir şantiye çalışanı, “Karşıya nasıl geçeceklerini bilmiyorlar devamlı bize soruyorlar, aynı zamanda bize fırça çekiyorlar bizde burada bir çalışanız elimizden ne gelebilir” dedi. Çalışanlar 25 gün sürecek köprü çalışmasının duruma göre uzaya bileceği bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.