Nermin Abadan Unat kimdir? Nermin Abadan Unat öldü mü?

Nermin Abadan Unat kimdir? Nermin Abadan Unat öldü mü?

Nermin Abadan Unat kimdir? Nermin Abadan Unat öldü mü? Nermin Abadan Unat neden gündem oldu? Nermin Abadan Unat’e ne oldu? Nermin Abadan Unat neden gündem oldu? gibi birçok soru gündemde yer alarak en çok arananlar listesinde.

Nermin Abadan Unat kimdir? Nermin Abadan Unat öldü mü? Nermin Abadan Unat neden gündem oldu? Nermin Abadan Unat olayı nedir? Nermin Abadan Unat neden gündem oldu? gibi birçok soru gündemde yer alarak en çok arananlar listesinde. Peki kimdir Nermin Abadan Unat… İşte Nermin Abadan Unat’in kim olduğunun cevabı haberimizde.

NERMİN ABADAN UNAT KİMDİR?

Nermin Abadan Unat, Türk yazar, çevirmen, hukukçu, sosyolog, siyaset ve iletişim bilimci. Türkiye'de iletişim bilimlerinin oluşumuna katkı veren öncü isimlerdendir. Public Opinion sözcüğünün Türkçe karşılığı olan Kamuoyu sözcüğünü Türkçeye kazandırmıştır.

NERMİN ABADAN UNAT NEDEN GÜNDEM OLDU?

Nermin Abadan Unat geçtiğimiz günlerde yaptığı şu paylaşımla gündem olmuştu: “Bu çok önemli seçimde küskünlük ve kırgınlıklarınızı lütfen kenara bırakın. Sizleri oy kullanmaya, sandıkları korumaya çağırıyorum. Atatürk bu vatanı bize emanet etti. Emanetine sahip çıkalım. Lütfen oy verin. Arkadaşlarınızı oy vermeye davet edin. Hepinizi gözlerinizden öperim."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.