Nihat Altınkaya Eşi Kimdir? İmre Altınkaya Kimdir?

Nihat Altınkaya Eşi Kimdir? İmre Altınkaya Kimdir?

Nihat Altınkaya Eşi Kimdir? İmre Altınkaya Kimdir? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Nihat Altınkaya Eşi Kimdir? İmre Altınkaya Kimdir? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Nihat Altınkaya Eşi Kimdir?

Nihat Altınkaya İmre Altınkaya ile evlidir ve imre altınkaya hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. İmre Altınkaya iki çocuk annesidir.

Nihat Altınkaya Kimdir?

Nihat Alptuğ Altınkaya, 1979 yılında Karabük'te doğan Türk eski sporcu, manken, fotomodel ve oyuncudur. 2005 yılında Fear Factor adlı yarışmaya katıldı, ancak ilk turda elendi. 2012 yılında ise Survivor Ünlüler - Gönüllüler isimli yarışmada şampiyon oldu ve bu başarısının ardından oyunculuk kariyerine odaklandı.

Karabük'te Rize kökenli bir ailenin üç çocuğundan biri olarak dünyaya gelen Nihat Altınkaya'nın annesi bankacı, babası ise demir çelik fabrikasında çalışan bir aileden gelmektedir. Lise döneminde voleybol oynayan Altınkaya, Karabük Demir Çelik Lisesi'nde voleybol kariyerine başlamış ve daha sonra Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü'nde profesyonel voleybolcu olarak iki yıl geçirmiştir.

Ancak, on yedi yaşında bir sakatlık yaşayarak voleybol kariyerine veda etmek zorunda kalmıştır. Sonrasında Ayvalık'ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışırken boksa ilgi duymaya başlamış ve boks kariyerine adım atmıştır. İstanbul'a geldiğinde gece kulüplerinde ve Fenerbahçe Boks Kulübü'nde boks yapmıştır. Bir model ajansı tarafından keşfedilerek modellik teklifi almış ve modellik kariyerine başlamıştır. Modellikten sonra oyunculuk alanına geçen Altınkaya, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

İstiklal Caddesi'nde model ajansı sahibi Gökçe Doruk Erten ile tanıştıktan sonra Funda Arar'ın "Özledim" klibinde rol aldı ve bu deneyimle mankenlik ve modellik kariyerine devam etti. Daha sonra oyunculuğa yönelen Altınkaya, Belçika yapımı Turkuaz dahil üç sinema filminde ve birkaç televizyon dizisinde rol almıştır.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.