Nihat Kahveci "Sezonun kırılma anı" diyerek sürpriz bir olayı işaret etti

Nihat Kahveci "Sezonun kırılma anı" diyerek sürpriz bir olayı işaret etti

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda Galatasaray şampiyonluk ipini göğüsledi. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışını değerlendiren ünlü yorumcu Nihat Kahveci, sezonun kırılma anı için net bir yorumda bulundu.

Galatasaray tarihi bir sezonu geride bırakarak Fenerbahçe'nin önünde mutlu sona ulaştı ve 24. şampiyonluk zaferini yaşadı. Sarı-kırmızılıların, sezonun sonuna kadar Fenerbahçe ile götürdüğü şampiyonluk yarışını Nutspor YouTube kanalında Nihat Kahveci değerlendirdi. Kahveci tarihi sezonun kırılma anı için sürpriz bir olayı işaret etti. Nihat Kahveci'nin açıklamaları şöyle:

Bana göre en büyük kırılma anı... Herkes bir şey söyleyebilir, 'Alanya'ya içeride puan bıraktı, Sivas da Konya da puan bıraktı" diyebilir... Bence en büyük kırılma anı; İsmail Hoca, başkan ve yönetim kurulunun kararına uydu... Süper Kupa maçına çıkmamak...Nasıl deplasmanda yendin. Düşünsene o gün Galatasaray'ı yendi.

"O GÜN KUPAYI DA VERDİN"

Galatasaray, ligde etkilenmeyecek miydi? O Süper Kupa'yı verince şampiyonluk baskısını yaşama olasılığı daha yüksek olmayacak mıydı? Sen o gün kupayı da verdin...'Ohh bir kupa daha aldı' Rahatlar insan ya, bakmaz çıktın çıkmadın. Onun rahatlığıyla Galatasaray, Fenerbahçe maçına kadar aktı zaten. Hep galip geldi, ya tersi olsaydı o gün? Bu bir haftada gördün, Galatasaray yenilince neler konuşuldu. Taraftarlar, memnuniyetsizlik, Icardi eleştirildi, Okan Hoca eleştirildi bu hafta içi ya! İşte sen bunu o dönem elde edebilirdin. Sonu şampiyonluk da olabilirdi.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.