Nihat Kahveci'den Çekya maçı öncesi Arda Güler'e çağrı

Nihat Kahveci'den Çekya maçı öncesi Arda Güler'e çağrı

Arda Güler'in A Milli Takım antrenmanındaki görüntülerinin gündem olması sonrası TFF açıklama yapmıştı. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci yaşananların ardından Arda Güler'e seslendi.

Arda Güler'in A Milli Takım antrenmanında kameralara yansıyan görüntüleriyle ilgili Nihat Kahveci açıklamalarda bulundu. Kontraspor Youtube kanalında konuşan ünlü yorumcunun ifadeleri şöyle:

Arda, koçum. Retweet yapmandan bugünkü olayların içinde olduğun belli. Real Madrid'e gittin sakatlandın, işin çok zordu. Beklenti de çok yüksekti.

Ve gittin. 'Hadi artık oynasın, oynasın' sakatlık yaşadın. Sen, o idmanda attığın golleri aldın sahaya taşıdın. Şimdi bütün Real Madrid taraftarları, 'Arda Güler seneye oynamalı mı oynamamalı mı? Daha fazla süre almalı mı' diye tartışıyor. Sen bunu elde ettin.

Sen, milli takıma geldin beklentiler yüksekti. Oynayıp oynamayacağın üzerinden ortalık yıkıldı. İlk 11 çıktığın ilk maçta rekorunu kırdın, gol attın.

Güzel şeyler düşün. Bu kaostan kendini bir soyutla. Sen çünkü bizim geleceğimizsin. Milli takımda senden çok şey bekliyoruz hepimiz.

Aç, Gürcistan'a attığın golü izle. Çık! Buradan çık! Biz konuşalım buraları, sen buradan çık.

Çünkü Çekya maçında sana ihtiyaç var. Arda, Çekya maçında oynar!

Nefes alıyorsa sakatlığı da yoksa kesin oynayacak 11'de.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.