Nihat Kahveci'den sert eleştiri: Kim olursan ol Olympiakos'u tutmayacaksın...

Nihat Kahveci'den sert eleştiri: Kim olursan ol Olympiakos'u tutmayacaksın...

Bu akşam oynanacak ve hem Fenerbahçe hem de ülke puanı adına büyük önem taşıyan Fenerbahçe Olympiakos maçı ile ilgili Nihat Kahveci'den sert bir eleştiri geldi. İşte detaylar....

Bu akşam oynanacak ve hem Fenerbahçe hem de ülke puanı adına büyük önem taşıyan Fenerbahçe Olympiakos maçı ile ilgili Nihat Kahveci'den sert bir eleştiri geldi. Konferans Ligi'nde Çeyrek Finale kadar başarıyla gelen sarı-lacivertli ekip Olympiakos karşısında ilk maçta 3-2'lik mağlubiyet almıştı. Rövanşı bu akşam oynanacak mücadele hakkında eski efsane futbolcu ve şimdilerin yorumcusu Nihat Kahveci'den sert bir eleştiri geldi.

ASLA TUTMAYACAKSIN!

İşte Nihat Kahveci'nin o sözleri: "Okuyorum Olympiakos'u destekleyenler var. Hangi takımı tutuyosan tut Olympiakos desteklenmez! Bir Yunan takımına karşı isterse İstanbulspor oynasın yine de Olympiakos desteklenmez. Yurt dışında kim oynuyorsa desteklenmeli. Sonuçta şuan sadece bir adet Türk takımımız Avrupa arenasında boy gösteriyor. Ve çok güzel işler yapabilir. Fenerbahçe'nin mağlubiyetinden mutlu olacak bir kesim asla olmamalı. Fenerbahçe'nin puan kazanması demek ülke puanına katkı demek. Ülke puanına katkı demek ise senin tuttuğun takımın Avrupa'ya daha fazla gidebilmesi gerek."

Kaynak:Salih Çifci/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.