Nişan masasında Selma öğretmene şok: Hiç beklenmedik gelişmeler yaşanıyor

Nişan masasında Selma öğretmene şok: Hiç beklenmedik gelişmeler yaşanıyor

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’nın yeni bölümünde Selma Öğretmen’in evlilik tercihi netleşiyor. Hiç beklenmedik bir olay sonucu Selma öğretmen nişan masasından kalkıyor. Peki Taner bu işe ne diyor? İşte cevabı:

Kamu kanalı TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı’nın 14 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan bölümünde Selma Öğretmen’in evlilik tercihi netleşiyor. Peki Selma Öğretmen Taner’le mi Zafer’le mi evlenecek? İşte cevabı:

Gönül Dağı’nın 14 Ekim Cumartesi akşamı 109. bölümü ekrana gelecek. TRT 1’de yayınlanan sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor.

Özellikle Selma öğretmenin Taner’e beslediği sevginin seyri ile kendisine ilgili olan Zafer’e ne cevap vereceği heyecanla bekleniyor.

Yayınlanan 109. bölüm fragmanından, Selma öğretmen Zafer’in evlilik teklifine olumlu cevap verdiği ve ikili arasında nişan merasimi yapıldığı anlaşılıyor.

Peki bu tören nihayete erecek mi?

Selma öğretmen gerçekten Zafer ile nişanlanacak mı?

Taner bu duruma ne diyecek?

Asıl bu soruların cevapları sorgulanıyor.

selma-ogretmen-son.jpg

ZAFER’İN TEKLİFİNİ KABUL EDİYOR

Edinilen bilgilere göre, Gönül Dağı’nın yeni bölümünde Selma öğretmenin Zafer’in evlilik teklifine olumlu cevap vermesi beklenirken, bunun farklı şekilde sonuçlanacağı tahmin ediliyor.

Tahminlere göre, Selma öğretmenin Taner’e olan sevgisi sürecek, Taner de ilk başta vefat eden eşi Dilek’e olan saygı ve sevgisinden ötürü reddettiği Selma öğretmene karşı ilgi duymaya başlayacak.

BU İŞE AİLELER NE DİYECEK?

Ancak Taner açılmakta geç kalınca Selma öğretmenin ailelerin ısrarıyla Zafer’le nişanlanmayı kabul etmesi beklense de, olaya son anda Taner'den değil sürpriz aile bireylerinden müdahale geleceği ve törenin iptal edileceği tahmin ediliyor.

Böylelikle Selma öğretmenin son anda Zafer’le nişanlanmaktan vazgeçmesi, ilerleyen bölümlerde Taner'le olan arkadaşlıklarının gönül ilişkisine dönüşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.