Nurettin Canikli’den depremzedeyi dinlemeyip telefonuyla ilgilendi iddiasına açıklama

AK Partili Canikli’nin depremzedenin yardım talebine duyarsız kalıp cep telefonuyla ilgilendiği iddia edildi. Nurettin Canikli açıklama yaptı ve o an destek için whatsaap'tan mesaj yazdığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Gaziantep’te bir depremzedenin yardım talebine duyarsız kalıp cep telefonuyla ilgilendiği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Nurettin Canikli açıklamasında, medyaya yansıyan görüntülerde aslında destek için whatsaap'tan mesaj yazdığını söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin sonucunda binlerce vatandaş, enkaz altında kurtarılmayı beklerken, bir depremzedenin feryadı karşısında AK Partili Canikli’nin sergilediği hareket olay oldu.

AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Çok sayıda hayatını kaybedenlerin olduğu Gaziantep İbrahimli'de ortaya çıkan görüntülerde depremzede bir vatandaş AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den gözyaşlarını tutamayarak yardım talep etti.

"AFAD GELSİN, VİNÇLER GELSİN..."

Vatandaş, etrafında sadece bir binanın sağlam kaldığını ifade ederek Nurettin Canikli’ye, “Helikopter gelsin efendim, AFAD gelsin, vinçler gelsin. Bir tane sağlam bina var İbrahimli’de. Eğer bunu yapamıyorsak, nasıl devletiz? Olamaz böyle bir şey” ifadelerini kullandı.

CEVAP VERMEYİP TELEFONUNA BAKTI

AK Partili Canikli, vatandaşın bu tepkisine yanıtsız kalırken uzun uzun telefonuna bakıp sessizliğini sürdürdü. Biz cevap gelmemesi üzerine depremzede vatandaş, “Benim devletim büyük bir devlet ama bu olamaz. Ben de devlet adamıyım. Bu kadar aciz, çaresiz olamayız. Havada bir şey yok, kar yok, rüzgar yok…” şeklinde konuşmaya devam etti.

Canikli'den yeni bir açıklama geldi ve olayın aslında nasıl olduğunu anlattı.Canikli'nin açıklaması şöyle:

nurettin-canikli-aciklama.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.