O ilde ortalık karıştı! Meclis üyeleri birbirine girdi

O ilde ortalık karıştı! Meclis üyeleri birbirine girdi

31 Mart Yerel seçimlerinde CHP'li İlkay Çiçek'in yüzde 46,11'lik oy oranıyla seçimi kazandığı İzmir Menderes'te meclis üyeleri birbirine girdi.

Yerel seçimlerde CHP'li İlkay Çiçek'in belediye başkanı olduğu Menderes'te meclis üyeleri birbirine girdi. Belediye meclis üyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Menderes İlçe Başkanı Hakan Karakurt, başkan yardımcısı Emrah Işık ve meclis üyesi Rüzgar Sönmez'in bir anlaşmazlıktan dolayı kendisini darp ettiklerini iddia etti.

GÖREV DAĞILIMI KRİZ YARATTI

Mazbatasını alıp görevine başlayan İlkay Çiçek, ilk meclis toplantısının ardından komisyonlar ve grup yönetimi belirlendi. Gerçekleşen meclisin ardından meclis üyeleri arasında görev dağılımı nedeniyle bir kriz yaşandığı iddia edilmişti. Bu iddialara bir yenisini de CHP Mendere Belediye Meclis Üyesi Harun Bila ekledi. Bila, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Menderes İlçe Başkanı Hakan Karakurt, başkan yardımcısı Emrah Işık meclis üyesi Rüzgar Sönmez'in bir anlaşmazlıktan dolayı kendisini darp ettiklerini iddia etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.