Korkunç itiraf! Öldürme planı şoke etti

Korkunç itiraf! Öldürme planı şoke etti

İstanbul'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki zanlı, Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Zanlı verdiği ifade de cinayetin 5 aylık bir plan olduğunu söyledi

İstanbul'da bir lisede korkunç bir olay yaşandı. Yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla 5 el ateş etti. Zanlı'nın adliyeye sevk edilmesinin ardından korkunç detaylar ortaya çıktı.

5 KURŞUNLA AĞIR YARALANDI

Irak asıllı olduğu iddia edilen Y.K., Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la yaşadığı sorunların ardından okuldan atıldı. Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girdi. Yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır şekilde yaraladı. Gerçekleşen olayın ardından Y.K. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı.

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ

Eyüpsultan'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki zanlı, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

5 AYLIK ÖLDÜRME PLANI

Atıldığı okulun müdürünü okul odasında vurarak öldüren 16 yaşındaki Irak asıllı Y.K. savcıya verdiği ifadenin ardından tutuklanması talebiyle İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Savcılık Y.K’nın 5 aydır eylemini planladığını belirtti. Öte yandan olayda kullanılan silahın ise bulunamadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.