Okurlar Pursaklar'da buluşacak

Okurlar Pursaklar'da buluşacak

Kültür sanat yatırımları ile dikkat çeken Pursaklar Belediyesi bir etkinlik için daha tarih verdi. Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde yapılacak olan 2.Kitap Günlerine hazırlanıyor. Yazarlar 9 Şubat’ta Pursaklar’da okurları ile buluşacak.

Hayata geçirdiği projeler ile Pursaklar’da kültür ve sanata yön veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir etkinliğe daha imza atıyor. Her yeni günde farklı bir sosyal ve kültürel programlarla vatandaşlara hizmet veren Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde yapılacak olan 2.Kitap Günlerine hazırlanıyor. Yazarlar ve okurları bir araya getirecek etkinliğin hazırlıklarında sona gelindiğini belirten Başkan Çetin, “2.Kitap Günlerine kitapseverleri, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, gençlerimizi ve kitaba ilgi duyan tüm hemşerilerimizi bekliyorum’’ dedi.

1-004.jpg

İKİNCİSİ GELİYOR

60.000 okurun katılım sağladığı 105 yayınevi ve birçok yazarın katılım sağladığı 1.Kitap Günlerini düzenleyen Pursaklar Belediyesi tarafından, Pursaklar Yaşam Merkezinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Kitap Günleri, 09-18 Şubat tarihleri arasında kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Kitapseverlerin ilgiyle takip edeceği, çok güzel bir organizasyona imza atacaklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘65 farklı yazarımız, ziyaretçilerimizin kitaplarını imzalayacak. 17 farklı konuğumuz ile söyleşi programı gerçekleştireceğiz. Hem kitap kurtları için hem de ilçemiz için mükemmel bir etkinlik olacak. Birçok farklı programın ve etkinliğin yer alacağı Pursaklar 2.Kitap Günleri organizasyonumuza kitapseverleri, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, gençlerimizi ve kitaba ilgi duyan tüm hemşerilerimizi bekliyorum’’ dedi.

2-004.jpg

17 FARKLI KONUŞMACI YER ALACAK

Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen ve birçok vatandaşımıza ev sahipliği yapan ‘Kitap Günleri’ etkinliğinde bu sene, 101’in üzerinde yayınevinin katılım sağlayacağı Kitap Günlerinde, 65 yazar ile imza günü ve 17 farklı konuşmacı ile söyleşi programlarının yanı sıra kültürel yayınların ve hazırlık yayınlarının yer alacağı sergiler yer alacak bilgisi verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.