Onarılmayı BEKLİYOR

Onarılmayı BEKLİYOR

Anafartalar Caddesi üzerindeki bozuk kaldırım insanlara zor anlar yaşatıyor. Cadde üzerindeki taş binaların restorasyon çalışmaları esnasında hafriyat kamyonunun çökerttiği kaldırım onarılmayı bekliyor. 

Anafartalar Caddesi üzerindeki Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası binası restorasyonu esnasında çöken kaldırım haftalardır bozuk şekilde bulunuyor. Buradan geçen vatandaşlara zor anlar yaşatan kaldırıma çevre esnafı tepki gösteriyor. Restorasyon çalışması esnasında hafriyat kamyonunun çökerttiği kaldırım vatandaşlara engel oluşturuyor. 

Anafartalar Caddesi esnaflarından Erol Yurdakul hafriyat kamyonu tarafından zarar gören kaldırım üzerinde insanların tehlikeli anlar yaşadığını söylüyor. Yurdakul, “Burada her gün birileri düşüyor. Ben şahidim. Taş bina restorasyonu esnasında hafriyat kamyonu kaldırıma çıktı ve burayı çökertti. Ben kamyon sürücüsüne de söyledim. Burayı hemen düzeltin diye.

Bana tamir edeceklerini söylediler. Haftalar oldu bu kaldırım insanlara zarar vermeye devam ediyor” dedi.  Bir an önce kaldırımın yapılmasını isteyen çevredekiler bozuk kaldırımın burudan geçenlere zorluk oluşturduğunu belirtiyor. 


HAKAN ŞAHİN - HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.