ONURSUZCA YÜRÜDÜLER

ONURSUZCA YÜRÜDÜLER

Mescit açılmasına bile tahammül edilemeyen ODTÜ'de; devrimciler, PKK sempatizanları ve eşcinseller hiçbir engelle karşılaşmadan adeta gövde gösterisi yaptı.3 grubun sözde yürüyüş etkinliğinde devlete ve millete açıkça kin kusuldu.

KİN VE NEFRET KUSTULAR
Marjinal ve terör örgütlerinin yuvası haline gelen, muhafazakar ve milliyetçi öğrencilerin hedef alındığı ODTÜ, önceki gün birbirinden ilginç rezil görüntülere imza attı. Komünist Gençlik üyeleri, üzerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın resminin de bulunduğu aynı zamanda üzerinde "İmam Hatipler Kapatılsın" yazılı pankart taşıdı. PKK sempatizanı öğrenciler de devlete meydan okuyarak "Kürdistan'daki irademizi Meclis'te de kıramayacaksınız!" yazılı rezil pankartlar açtı.

20 YILDIR YÜRÜYORLARMIŞ!

Önceki gün gündeme getirdiğimiz ODTÜ'lü eşcinseller de onursuzluğa yürüdü. Önceki gün akşam 6'da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi önünde başlayan eşcinsellerin iğrenç yürüyüşü, Rektörlük binası önünde sona erdi. Sapkınların düzenlediği sözde yürüyüşte, ahlaki olmayan sloganlar atıldı. "Muhafazakar ne ayol" yazılı pankart taşındı. ODTÜ'de gelenekselleştiği öğrenilen bu iğrenç yürüyüşün 20 yıldır yapıldığı belirtildi.

 

HABER MERKEZİ-

 

ODTÜ yine rezil görüntülere ev sahipliği yaptı. Ülkemizin değerleriyle sıkça alay edilen,  ODTÜ sınırları içerisinde mescit açılmaması için yaygara koparılan, muhafazakar ve milliyetçi öğrencilerin hedef alındığı ODTÜ'te devrimciler, PKK sempatizanları ve eşcinseller farklı saatlerde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Önceki gün ODTÜ'de gerçekleştirilen ilk yürüyüş Fizik Bölümü binası önünde başlayarak Devrim Stadyumu'na kadar sürdü. 

PANKARTLARI BİLE NEFRET KUSUYOR

"Devrim Yürüyüşü" adı verilen sözde etkinlikte 1972'de idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan anılarak marjinal öğrenci grupları stadyuma "Devrim" yazdı. Birçok çirkin görüntülere imza atılan yürüyüşte Komünist Gençlik üyeleri, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve imam hatip öğrencilerinin resimlerinin bulunduğu aynı zamanda üzerinde "İmam Hatipler Kapatılsın" yazılı pankart taşındı ve nefret söyleminde bulunuldu. PKK sempatizanı öğrenciler de devlete meydan okuyarak zafer işareti eşliğinde "Kürdistan'daki irademizi Meclis'te de kıramayacaksınız! ODTÜ HDK Meclisi" yazılı rezil pankartlar açıldı.

20 YILDIR YÜRÜYORLARMIŞ!

ODTÜ'lü sapkın eşcinseller de sözde "Onur Yürüyüşü" düzenledi. Önceki gün akşam 6'da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi önünde başlayan eşcinsellerin iğrenç yürüyüşü, Rektörlük binası önünde sona erdi. Sapkınların düzenlediği sözde yürüyüşte, ahlaki olmayan sloganlar atıldı. "Muhafazakar ne ayol" yazılı pankart taşındı. Eşcinseller ellerinde renkli bayraklar taşıdı. ODTÜ'de gelenekselleştiği öğrenilen bu iğrenç yürüyüşün 20 yıldır yapıldığı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.