Orhan Toker kimdir? Orhan Toker nereli ve kaç yaşındadır?

Orhan Toker kimdir? Orhan Toker nereli ve kaç yaşındadır?

Orhan Toker’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Orhan Toker kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Orhan Toker kimdir? Orhan Toker nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Orhan Toker’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Orhan Toker kimdir? Orhan Toker kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Orhan Toker’in biyografisini haberimizde derledik...

Orhan Toker Kimdir?

İşte Orhan Toker'in otobiyografisi:

1968 yılında İstanbul’da terzi bir babayla ev hanımı bir annenin 3. çocukları olarak dünyaya geldim. Her çocuk gibi ben de olumlu ve olumsuz deneyimleri tattım. Hatırladığım kadarıyla onarılması gereken çok kırık dökük var çocukluğumdan.

İlk, orta ve liseyi hepimizin gittiği devlet okullarında okuduktan sonra üniversiteyi bir hevesle İTÜ Mimarlık fakültesinde okudum. Mimarlığın bana göre olmadığını meslek hayatına başlayınca anladım. İlk değişimim mimarlıktan vazgeçip bilişim sektörüne atılmakla oldu. Bilişim sektöründe profesyonel olarak 25 yıl geçirdikten sonra kendi isteğimle sahibi olduğum bilişim firmasından ayrıldım.

2019 yılında yazarlık macerası başladı. Psikoloji ve çocuklar hakkında araştırma yapmayı, okumayı ve paylaşmayı çok seviyorum. Bunları teknoloji bilgimle birleştirince “Dijital Baba” oldum. İkinci büyük değişimim budur.

Hayatımda yaptığım en büyük doğrum eşim ve o birliliğin meyvesi kızımdır. Bana “Dijital Baba” adını kızım koymuş, sosyal medya maceramda aldığım cesareti eşim vermiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.