Orman yangınlarında bir kahramanımızı daha kaybettik
İzmir Ödemiş yangınına müdahale ederken pikap içinde yangına yakalanan Ragıp Şahin şehit düştü. 45 yaşında, 4 çocuk babasıydı.
Öz Orman Sendikası, İzmir Ödemiş’teki orman yangınına müdahale sırasında kullandığı pikapta yangına yakalanan Ateş Savaşçısı Ragıp Şahin’in şehit olduğunu açıkladı. 45 yaşındaki Şahin, dört çocuk babasıydı. Hastanede entübe edilen ve yoğun bakımda tedavi gören Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sendika, “Hepimizin başı sağ olsun” diyerek acılı ailesine ve sevenlerine taziyelerini iletti. Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelesinde önemli bir kayıp daha yaşandı.
Ülkemizde yaşanan yangınlar sonucu yetkililer hazırlıklı olunmasına rağmen böyle bir afet beklemediklerini belirttiler. Ormanda meydan gelen yangının yollara kadar sıçraması ve araçların geliş gidişlerini etkilemesi olay çevresinde yaşan vatandaşları şaşkına çevirdi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.