Osmaniye’deki arazöz kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi

Osmaniye’deki arazöz kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi

Osmaniye'deki arazöz kazasında şehit olan orman işçisi Adem Nazım Demirel'in ardından, gönüllü olarak yol tarif etmek için araçta bulunan çoban Ali Tekerek (51) de hayatını kaybetti.

Korkunç kaza, dün sabah saat 09.00 sıralarında Karayiğit köyü yakınlarındaki Hovacan Deresi mevkisinde meydana geldi. Kanlıgeçit Orman İşletme Şefliği'ne ait, orman yangınına müdahaleye giden arazöz, toprak yolda meydana gelen çökme nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Olay yerine gelen ekipler, araçta bulunan orman işçisi Adem Nazım Demirel'in şehit olduğunu tespit etti. Kazada yaralanan arazöz sürücüsü Ali Aydın Kar ile birlikte Gökhan Sefer, Kürşat İren, Suat Metin ve 51 yaşındaki Ali Tekerek ise ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

ŞEHİT OLAN ÇOBAN YOL TARİFİ İÇİN ARACA BİNMİŞ

Bölgede çobanlık yapan Ali Tekerek'in, yangın bölgesine giden orman işçilerine gönüllü olarak yol tarif etmek için araca bindiği öğrenildi. Hastanede yoğun bakıma alınan Tekerek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şehit orman işçisi Adem Nazım Demirel'in cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından düzenlenen törenle toprağa verilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.